Asiakaspalvelija Laajasalon tennishalleille!

Haemme energistä, oma-aloitteista ja palveluhenkistä henkilöä Laajasalon tennishallien asiakaspalveluun!

Työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelu liikuntahallin vastaanotossa, varausten hallinnointi, tennisvälineiden myynti Pro-shopista sekä kahvilan hoitaminen.

Työ on itsenäistä 2–vuorotyötä (aamuvuoro 8:00-15:30 ja iltavuoro 15:30-22:00). Vuorot jakaantuvat viikolle ja viikonloppuihin.

Olet etsimämme henkilö, jos koet asiakaspalvelun unelmatyöksesi. Haluat olla aktiivisesti ihmisten kanssa tekemisissä ja toimit ystävällisesti ja tehokkaasti erilaisissa asiakastilanteissa kiireenkin keskellä. Haluat olla mukana luomassa ilmapiiriä, jossa kaikki tuntevat olonsa tervetulleiksi. Pidät asioista huolta itsenäisesti ja kokonaisvaltaisesti. Tarkkuus kassan ja rahojen käsittelyssä on tärkeää. Toivomme, että olet oma-aloitteinen sekä pystyt hoitamaan useita erilaisia tehtäviä hymy huulilla. Sinulla on myös tahto kehittyä ja kantaa vastuuta.

Edellytämme aiempaa kokemusta asiakaspalvelusta, esimerkiksi kahvilan hoidosta, vaate- ja/tai urheilutarvikemyynnistä. Kokemus markkinoinnista, erityisesti some-osaamisesta on arvokasta. Tennisvarusteiden tuntemuksesta on myös etua. Suomen kielen hyvä osaaminen sekä suullisesti että kirjallisesti on tärkeää. Englantia tulee osata puhua ja muutkin kielet ovat eduksi. Liikuntahallilla oma liikunnallisuus on plussaa!

Tarjoamme mukavan työyhteisön ja upeat asiakkaat. Toimintamme on joustavaa ja sinulla on mahdollisuus olla mukana kehittämässä toimintaamme. Työsuhde-etuna tennis, kuntosali, lounas- ja liikuntasetelit.

Jos tunnet olevasi hakemamme henkilö joukkoomme, hae tehtävään rohkeasti jo tänään! Paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Lähetä työhakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään 29.8. sähköpostilla: markku.lille(at)laajasalontennishallit.fi. Halutessasi voit liittää hakemukseesi kuvan itsestäsi.

Toimitusjohtaja Markku Lille vastaa puhelintiedusteluihin tiistaina 21.8. klo 14-16 (040-5308570).

Laajasalon tennishallit on laadukas liikuntakeidas keskellä Laajasaloa. Tarjoamme huippulaadukkaat liikuntatilat kohtuuhintaan: mm. korkeatasoiset sisä- ja ulkotenniskentät, palloiluhallin ja kuntosalin.